Cloud House / NO Architects Designers and Social Artists

Save this picture! Text description provided by the architects. The project is a weekend home on the Ashtamudi Lake in the tropics. It is a sustainable house with a minimal footprint, that upcycles various spaces, components, and materials from a dilapidated structure, that existed on the site. The design retains traces of the existing house while adding new spatial volumes, satisfying the functional requirements of the users.

Link: Cloud House / NO Architects Designers and Social Artists
via http://www.archdaily.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: